Hondenhotel Bacchus

Ons motto is: U op vakantie, uw huisdier ook op vakantie!

Als u op vakantie gaat laat u uw huisdier(en) natuurlijk goed verzorgd achter. Bij Hondenhotel Bacchus, het kleinschalige hotel in het mooie Drenthe, zijn uw huisdieren in goede handen. U kunt met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten. Ons motto is “U op vakantie, uw huisdier ook op vakantie”. Hondenhotel Bacchus, de naam zegt het al, is een hotel voor honden.

De verblijven

De dierenverblijven van ons Hondenhotel Bacchus zijn ruim en licht en voldoen aan alle dierenwelzijneisen. De kennels worden iedere dag schoongemaakt. De binnenverblijven zijn centraal verwarmd. Wij hebben ruimte voor 6 honden. In de binnenverblijven hebben wij ligvlonders met een vetbed erop, maar uiteraard mag uw hond ook zijn eigen mand en eventueel speeltjes meenemen. Alles zit in de gehele boerderij zodat we uw honden altijd kunnen zien en horen. De honden worden in principe individueel ondergebracht, maar twee vrienden
of vriendinnen kunnen ook samen gehuisvest worden. De honden kunnen overdag lekker uitwaaien en spelen op de goed beveiligde speelweides.

Verzorging en voeding

De verzorging is in handen van een deskundige en enthousiaste dierverzorger. De dieren worden tweemaal daags gevoerd. Graag willen wij dat uw huisdier zijn eigen voer meekrijgt, omdat de ervaring is dat wanneer een hond overgaat op ander voer dat het maag- en darmproblemen kan veroorzaken. Als uw dier speciaal dieetvoer krijgt, vragen wij u altijd voldoende dieetvoer voor de periode die uw dier bij ons zal verblijven mee te geven. Tevens is het mogelijk als uw huisdier vers vlees krijgt (bijvoorbeeld Carnibest) of Barft dit ook bij ons tot zijn/haar beschikking krijgt. Een vriezer is aanwezig. Ook is het mogelijk dat wanneer uw hond bijvoorbeeld suikerziekte heeft dat hij/zij gewoon op tijd zijn insuline krijgt. Wij hebben hier ervaring mee. Andere medicatie is bij ons ook geen probleem.
Brengen en ophalen van uw huisdier(en)

De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Zon- en feestdagen vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur

U dient van tevoren een “telefonische” afspraak te maken voor het halen of brengen van uw huisdier(en) omdat we rust en regelmaat in de roedel willen behouden.

Alleen onder bepaalde omstandigheden kunnen we afwijken van de hierboven genoemde tijden.
Carnibest

Voor het bestellen en ophalen van Carnibest willen wij u verzoeken eerst telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen.