Hondenhotel Bacchus

Ons motto is: U op vakantie, uw huisdier ook op vakantie!

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENHOTEL BACCHUS

Inentingen

Hond:
Hondenziekte, deze mag niet ouder zijn dan 2 jaar en niet jonger dan 2 weken voor de aanvang van het verblijf bij ons.
Parvo en Weil; deze mag niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 2 weken voor de aanvang van het verblijf bij ons.
Kennelhoest/bordertella: deze mag niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 2 weken, mits ervoor gekozen is voor een neusenting, dan geldt niet jonger dan 3 dagen.

Als u geen voorstander bent van entingen maar een titerbepaling heeft laten doen bij uw dierenarts accepteren wij dat uiteraard ook.

Voorwaarden:

Vaccinatieboekje:
Alle bovengenoemde entingen zijn verplicht en mogen niet verlopen tijdens het verblijf bij ons. U dient deze entingen te kunnen overhandigen door middel van een geldig inentingsboekje c.q. een dierenpaspoort. Deze houden wij in bewaring totdat u uw huisdier weer op komt halen.
Mocht blijken tijdens het brengen van uw huisdier dat hij/zij niet of niet goed geënt is, zijn wij verplicht uw huisdier te weigeren. Wij kunnen anders niet de gezondheid garanderen van de andere pensiondieren.

Uw huisdier dient de dag van aankomst adequaat behandeld te zijn tegen vlooien en wormen. Mocht uw huisdier vlooien en/of wormen hebben wordt deze behandeld, deze kosten worden bij u in rekening gebracht. U dient zelf tijdig uw hond een middel toe te dienen tegen vlooien, vergeet uw huis niet te behandelen wanneer u op vakantie gaat en uw huisdier zijn vakantie viert bij ons! Helaas is dat door ons niet te controleren of uw hond tijdig behandeld is, maar we verlangen het wel van u!

Mocht blijken dat uw huisdier bij zijn/haar aankomst ziek is, dan zijn wij genoodzaakt uw huisdier te weigeren, dit om de gezondheid van onze andere logees te kunnen garanderen.

Voor honden is het wenselijk dat ze getatoeëerd zijn of een chip hebben (chipcode in inentingsboekje plakken).

Het hondenhotel is gerechtigd de toegang te weigeren aan huisdieren die niet voldoen aan de verplicht gestelde entingen en/of identificatie.

Leeftijdseisen
De minimum leeftijd bij het eerste pensionverblijf voor honden is zes maanden en de maximum leeftijd is 12 jaar. Voor hele jonge en hoogbejaarde dieren is een pensionverblijf af te raden omdat deze gevoeliger zijn voor veranderingen en ziektes. Wij hanteren de maximum leeftijd niet bij huisdieren die vaste klant zijn in ons hotel en dus gewend zijn aan het verblijf in Hondenhotel Bacchus.

Ziekte
Het kan voorkomen dat uw dier ziek wordt tijdens het verblijf bij ons. Mocht dat het geval zijn, dan laten wij uw dier behandelen door onze eigen dierenarts www.artsendier.nl Mocht uw huisdier(en) ziek worden of overlijden tijdens hun verblijf bij ons zijn wij niet aansprakelijk. De kosten van de dierenarts zijn voor uw rekening.

Hondenhotel “Bacchus” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke gebeurtenis dan ook m.b.t. de hond(en).

De eigenaar c.q. bezitter van de hond(en) heeft een WA verzekering zodat schade hier aangebracht door de hond(en) volledig door u worden vergoed.

Bij niet tijdig afzeggen van 28 dagen (vier weken) voor de afgesproken pensiondatum word u 50% in rekening gebracht.

Bij niet tijdig afzeggen één week voor de afgesproken pensiondatum wordt u 75% in rekening gebracht.

De eigenaar c.q. bezitter verplicht zich het in het pension gegeven dier op de afgesproken datum af te halen en bij verhindering tijdig bericht te geven. Indien het dier niet binnen 14 dagen na de afgesproken datum is afgehaald, geeft de eigenaar c.q. bezitter te kennen afstand van het dier te hebben gedaan. Hierna zal getracht worden het dier bij particulieren te plaatsen. De tot die tijd blijven de gemaakte kosten invorderbaar en verhoogd met eventuele incassokosten.

Bij het in pension geven van uw huisdier(en) gaat u akkoord met deze bepalingen.